ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Још један пакет подршке и добродошлице првацима

Министарство просвете и компанија „Бамби“ потписали су данас споразум о донацији Плазма пакетића за 64.000 ђака првака широм Србије, чиме је настављена досадашња сарадња и традиционална акција ове компаније поводом почетка школске године.

Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић истакла је своју захвалност компанији „Бамби“ за континуирану посвећеност и организацију ове значајне акције.

Подршка коју компанија Бамби пружа деци, родитељима, али и самим школама у важним тренуцима, попут почетка школовања, постала је део наше заједничке традиције. Драго нам је што је компанија препознала важност стварања лепих успомена током овог дана. Захваљујући њима, сви малишани на територији Републике Србије који започињу школу 2. септембра добиће посебан поклон који ће им улепшати почетак образовног путовања“, изјавила је Ђукић Дејановић.

Директорка за развој пословања компаније Бамби у Coca-Cola Hellenic групи Милица Шетка нагласила је да, и поред изазова са којима се компанија суочава када је реч о обнови оштећених производних линија након пожара у фабрици у Пожаревцу, подршка најмлађима остаје приоритет, посебно када се ради о важним животним моментима, попут поласка у школу.

За нас у „Бамбију“ први дан школе је увек посебан, јер означава почетак важног поглавља за нову генерацију деце. Како би им то животно путовање почело на што лепши начин, наша компанија је одлучила да другу годину за редом припреми поклон пакетиће за ученике првих разреда основних школа широм Србије. Желимо да ови пакети симболизују нашу подршку и ветар у леђа ђацима првацима током овог, њима, важног дана. Наш циљ је да ова акција постане дугогодишња традиција, кроз коју ћемо и даље активно пратити и подржавати децу на њиховом путу одрастања“, додала је Шетка.

Loading