ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Мултиконгрес „Serbian Visions“

Шести по реду мултиконгрес „Serbian Visions“ одржаће се од  1. до 5. фебруара 2021. године у онлајн формату, у организацији Немачко-српске привредне коморе.

Мултиконгрес „Serbian Visions“ представља специфичан концепт окупљања организација цивилног сектора и привреде на једном месту, где представљају своје идеје, ангажовања и решења како да привреда буде ефикаснија, цивилни сектор јачи, а укупни развој Србије бржи.

Петодневни мултиконгрес обухватиће више од 30 манифестација усмерених на размену искуства, дискусију, радионице, семинаре о људским правима, економији, образовању, култури, здрављу, заштити животне средине, европским интеграцијама, безбедности, иновацијама и другим темама од значаја за визију боље Србије.

Почеле су пријаве за учешће организација и компанија на мултиконгресу „Serbian Visions“. Свака непрофитна организација има могућност да аплицира, а одабрани добијају термин у оквиру мултиконгреса „Serbian Visions“ потпуно бесплатно. Профитне организације и представници привреде свој термин у оквиру мултиконгреса могу добити као спонзори догађаја.

Позивају се све заинтересоване организације, асоцијације, удружења, фондације, институције и компаније које желе да са многобројном публиком поделе своје идеје, пројекте и друге садржаје, да се пријаве до 28. децембра 2021. године на мејл info@serbian-visions.rs. Организатори ће повратну информацију о одабиру учесника послати најкасније до 06. јануара 2021. године. Ваш термин од 45 до највише 90 минута можете да организујете по жељи и сходно теми, од интерактивне дискусије, преко вебинара, информативних презентација, едукација до поделе видео или других садржаја за одабрану и заинтересовану публику. Одабране организације/учесници су у обавези да својој публици уз позив за њихов догађај, проследе и комплетан програм мултиконгреса путем мејла и друштвених мрежа. На тај начин, заједно ширимо свест о значају ангажовања појединаца и организација.

Сваке године, „Serbian Visions“ тим додељује плакете за најбољу визију и најбољи друштвени ангажман. Будите и Ви део српских визија за боље сутра!

Формулари за пријаву, утисци са прошлогодишњих манифестација и детаљније информације се налазе на линку https://www.serbian-visions.rs/.

 

Loading