ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Нови МТС АПП конкурс

Министарство просвете, науке и технолошког развоја и ове године подржава конкурс МТС АПП („MTS APP“)  компаније Телеком Србија. Конкурс се  расписује десети пут и  регионалног је карактера.

МТС АПП („MTS APP“) конкурс је намењен специјализованим гимназијама и одељењима ученика са посебним способностима за математику и рачунарство и информатику (ИТ одељења). Задатак за ученике је да осмисле и направе занимљиву, иновативну и пре свега корисну апликацију за мобилни телефон или таблет у Android™

OS-у или iOS-у. Конкурс доприноси развоју тимског рада и предузетничких вештина талентованих гимназијалаца.

Да би учествовали у овогодишњем конкурсу потребно је да ученици у име свог тима до 20. новембра 2020. године, пошаљу попуњен и скениран формулар на e-mail mtsappkonkurs@telekom.rs  

 Потребно је да директор школе, својим потписом и печатом потврди пријемни формулар.Опште услове конкурса као и формулар за пријављивање, можете пронаћи на линку https://mts.rs/Drustvena-odgovornost/mts-app-konkurs/a25542-mts-app-konkurs.html у делу који се односи на пријављивање.

          Ако вас занимају апликације, волите програмирање, имате добру идеју, направите апликацију која вам може донети вредне награде!

Loading