ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Републичко такмичења фризера одржано у Школи за оштећене слухом – наглуве „Стефан Дечански“

Под покровитељством Министарства просвете у организацији Заједница школа за образовање ученика са сметњама у развоју и инвалидитетом, у Београду је одржано 24. Републичко такмичења фризера у знању и вештинама за ученике са сметњама у развоју.

Такмичење је одржано у Школи за оштећене слухом – наглуве „Стефан Дечански“, а учестовале: Средња занатска школа из Београда, Школски центар са домом ученка „Доситеј Обрадовић“ из Суботице, Школа за оштећене слухом – наглуве,, Стефан Дечански“ из Београда, Школа са домом ученика оштећеног слуха и говора ,,11.мај“ из Јагодине, Школа са домом ученика оштећеног слуха Kрагујевац, ШОСО ,, Братство“ Бечај и ШОСО ,, Радивој Поповић“ из Сремске Митровице, ШОСО „Јелена Варјашки“ из Вршца и Специјална школа са домом ученика „Бубањ“ из Ниша.

Начелница одељења за средње образовање Министарства просвете Марија Kрнета изразила је задвољство што присуствује овом важном догађају и пожелела ученицима пуно среће и успеха.

Учеснике и такмичаре поздравила је и директорка школе домаћина такмичења, Мирјана Ивановић и председница Заједнице школа за образовање ученка са сметњама у развоју и инвалидитетом Републике Србије Силвана Павловић, која је свечано отворила такмичење.

Loading