ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Сајам образовања и наставних средстава од 23. до 27. октобра

Сајам образовања и наставних средстава биће отворен у среду, 23. октобра на Београдском сајму, а под слоганом „Образована Србија, успешна Србија„, до 27.октобра биће представљени новитети у образовању и савремена наставна средства.

На сајму ће бити присутни сви сегменти образовног система а посетиоци ће моћи да се упознају са понудом програма образовних институција и установа различитих нивоа и струка, савременим наставним средствима, уџбеницима и осталим едукативним издањима, дидактичким средствима и играма који подстичу креативност и моторику.

Део излагачког програма чиниће и сегменти о професионалној оријентацији, предузетништву, подстицају на образовање, доживотном учењу, трансферу знања, инклузивном образовању, неговању талената, међународној сарадњи.

На штанду Министарства просвете, науке и технолошког развоја у среду, 23. октобра представиће се неколико музичких и других средњих школа из Београда: Математичка гимназија, Музичка школа „Мокрањац“, Техничка школа за дизајн коже, Фармацеутско – физиотерапеутска школа и Музичка школа „Станковић“.

Посетиоци ће током Школског дана у четвртак, 24. октобра, између осталог, моћи да се упознају са Научно образовно-културним центаром „Вук Караџић“ у Тршићу, као и радом више основних и средњих школа из Србије.

Loading