ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Политика приватности

Овом интернет страницом управља Министарство просвете и одговорно је за садржаје који се на њој налазе.

Министарство поштује приватност својих корисника и због тога не обрађује никакве информације о кориснику, као што су ИП адресе, адресе е-поште и / или друге информације о посетиоцима странице. Управо због тога Министарство не користи „колачиће“ путем којих би било могуће прикупити неке од података о личности.

Google Analytics користи се ради прикупљања искључиво аналитичких података, без демографских и интересних (Demographics and Interest).

Министарство на својој веб страници путем линкова Вам даје могућност повезивања са другим веб страницама (Гоогле+, YоuTubе канал Министарства), баш као што се те странице могу повезати са нашом. 

Ове друге веб странице функционишу у складу са њиховим Условима коришћења и Правилима приватности и Министарство нема контролу над њиховим садржајима, не поседује њихове податке, нити може да гарантује, или да буде одговоран за било који садржај, рекламу, производе или друге материјале који су доступни на тим веб страницама.

Интернет страница Министарства www.prosveta.gov.rs интегрише путем софтверског додатка, прикључка (plug-in) за службене Твитер, Инстаграм, Фејсбук, Линкдин налоге који садрже информације које  нису истовремнено садржај сајта и које послују у складу са својим политикама приватности.

Додатне информације о Политици приватности на press@prosveta.gov.rs

Loading