ЋИРИЛИЦА | LATINICA

47. Међународни сајам опреме и средстава за савремену наставу – УЧИЛА и 9. Сајам образовања – ЗВОНЦЕ

Под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, Београдски сајам организује 47. Међународни сајам опреме и средстава за савремену наставу – УЧИЛА и 9. Сајам образовања – ЗВОНЦЕ, који ће бити одржани 26-30. октобра 2016. године на Београдском сајму, у халама 2 и 3А.

Београдски сајам има намеру да организовањем наведених манифестација да свој допринос развоју културе и друштва знања, позивајући учеснике процеса образовања да промовишу знање и стваралаштво. Идеја организатора је да посетиоцима пружи прилику да упознају опрему и средства за савремену наставу и разноврсне образовне теме. Неке од тема које су предложене излагачима су: економија знања, подршка и неговање талената, доживотно учење, стручно образовање, образовање одраслих, неформално образовање, трансфер знања, предузетништво кроз школство и образовање, инклузивно образовање и међународна сарадња. Излагачи су позвани да представе најновију понуду опреме и средстава за савремену наставу, своје образовне праксе, методе, програме и резултате свога рада и да на креативан, занимљив и приступачан начин посетиоцима представе понуђене, али можда и неке нове, мање познате теме које се тичу процеса образовања.

Министарство  просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије ове године донело је одлуку да се одазове позиву Београдског сајма и да на њихову иницијативу активно подржи обе манифестације, кроз своје учешће у Организационом одбору и самим појављивањем Mинистарства у својству излагача у изложбеном простору Хале 2 (ниво Б). На штанду Министарства биће представљени примери добре праксе на свим нивоима образовања, од предшколског до универзитетског образовања. Фокус ће бити на темама функционалног знања, предузетништва, дуалног образовања и инклузивног образовања.

Овим путем позивамо све актере образовног процеса да у складу са својим могућностима и интересовањима посете 47. Међународни сајам опреме и средстава за савремену наставу – УЧИЛА и 9. Сајам образовања – ЗВОНЦЕ, искористе прилику да присуствују пратећем стручном програму и обиђу штанд Министарства и свих осталих излагача, који ће се потрудити да понуде занимљив садржај и да посетиоцима непосредно прикажу опрему, средства и теме образовања. Радно време обе манифестације 26. и 27. октобра биће 10:00-20:00 часова, а 28-30. октобра 10:00-21:00 часова.

 

Loading