ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Бесплатан онлајн курс о култури Шпаније

Удружење професора шпанског језика Србије, преко пројекта K2 Еразмус+ организује бесплатан онлајн курс о култури Шпаније под називом Култуформа (CULTUFORMA). 

курс се могу пријавити студенти завршних година Филолошког факултета, студенти мастер студија и наставници шпанског језика, како у Србији тако и у иностранству , као и сви љубитељи и познаваоци шпанског језика. Циљ овог KА2 пројекта је, поред повезивања професора шпанског језика и њиховог стручног усавршавања у Шпанији, креирање онлине бесплатне платформе на којој се налзи курс о култури Шпаније. Kурс је цео на шпанском језику и  рађен је у сарадњи са професорима Филолошког факултета Универзитета у Београду, који су уједно и чланови Удружења професора шпанског језика Србије.

Полазници курса ће добити сертификате, а они најуспешнији стипендије за усавршавање у Шпанији.

Да би се регистровали на курс потребно је да пошаљете име и презиме на it@apes.edu.rs , након чеге ће те добити параметре за логовање.

Линк ка курсу је  www.cultuforma.apes.edu.rs 

Линк ка видеу о историји Шпаније је на јутјуб каналу: https://www.youtube.com/watch?v=jN6kyh5ri_8

О самом пројекту и детаљима можете прочитати на  https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/projects/eplus-project-details/#project/2018-1-RS01-KA204-000424, као и на сајту Удружења професора шпанског језика  Србије  http://www.apes.edu.rs/projekat-ka2/

Loading