ЋИРИЛИЦА | LATINICA

До 28. децембра пријаве за укључивање талентованих младих истраживача, студентата докторских академских студија у научноистраживачки рад

Mлади истраживачи, студенти докторских академских студија могу  се пријавити на јавни позив Министарства просвете, науке и технолошког развоја за укључивање у научноистраживачки рад у акредитованим научноистраживачким организацијама до 28. децембра 2020. године.

Кроз овај позив укључиће се до 100 младих истраживача, од којих ће се до 20 младих истраживача из области уметности укључити у акредитоване научноистраживачке организације из области уметности.

Право на подношење пријаве имају млади истраживачи који имају титулу дипломирани-мастер и први пут уписану прву годину докторских академских студија за школску 2020/2021. годину на акредитованој високошколској установи у Републици Србији. У конкурсу се наводи да је услов да кандидати не буду старији од 30 година, односно да су рођени 1990. године или  касније, као и да укупна  просечна оцена буде најмање 9,00 (девет).

Текст Позива са обрасцем Пријаве преузимају се на сајту Министарства, у којима су наведени услови учешћа, начин пријаве, као и потребна документација. Рок за подношење пријаве је 28. децембар 2020. године

Loading