ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Изабрани чланови стручне комисије за експертизу рукописа уџбеника

Национални просветни савет (НПС) изабрао је чланове стручне комисије за експертизу рукописа комплета уџбеника Техника и технологија за 6. и 5. разред основне школе чији је издавач предузеће за издавање уџбеника и производњу учила „Инфотехника из Београда“.

Јавни позив за избор чланова комисије за експертизу уџбеничког комплета Техника и технологија за 6. разред основне школе, аутора Јелке Ђорђевић, Јована Ђорђевића и Филипа Ђорђевића и рукописа уџбеничког комплета Техника и технологија за 5. разред основне школе, аутора Зорана Јовановића и Душана Кнежевића расписао је Национални просветни савет 11. јануара, а објављен је на званичној интернет страници Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Комисија је, након провере испуњености услова потребних за избор чланова стручне комисије, вредновала критеријуме за избор чланова стручне комисије применом правила бодовања у складу са бројем бодова који је за сваки појединачни критеријум претходно утврђен и објављен у Јавном позиву и сачинила предлог да се изаберу кандидати са највећим бројем бодова.

Одлуку можете преузети овде.

Loading