ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Изабрани најбољи едукатори међу наставницима

Најбољи едукатори – наставници у Србији, њих 16, изабрано је на конкурсу у оквиру пројекта „Најбољи едукатори Србије“, који је покренуло удружење „Живојин Мишић“, са циљем да побољша и допринесе образовању у Србији и охрабри и награди наставно особље које је искрено посвећено свом послу и које користи успешне стратегије и методе у настави.

Награђено је 6 учитеља и учитељица, и по пет наставника из основних школа и средњих школа. Изабрани едукатори долазе из свих делова Србије, из Алексинца, Београда, Бора, Ваљева, Краљева, Крагујевца, Књажевца, Мионице, Ниша, Пријепоља, Ћићевца и Шапца. Сви едукатори ће поред новчане награде, имати на располагању и износ до 100.000 динара, који у наредних годину дана могу искористити на своје активности са ученицима.

Представници Министарства просвете, науке и технолошког развоја, директор Математичке гимназије Срђан Огњановић и координаторка ПИСА истраживања у Србији Драгица Павловић-Бабић су изабрали најбоље едукаторе, а листу награђених можете погледати на линку http://zivojinmisic.rs/najbolji-edukatori-srbije-su-izabrani/

Loading