ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Јавни конкурс за доделу средстава за подстицање програма или недостајућег дела средстава за финансирање програма од јавног интереса значајних за предуниверзитетско образовање која реализују удружења у 2022. години

Министарство просвете, науке и технолошког развоја расписало је Јавни конкурс за  доделу средстава за подстицање програма  или недостајућег дела средстава за финансирање програма од јавног интереса значајних за предуниверзитетско  образовање која реализују удружења у 2022. години.

Циљ јавног конкурса је промоција циљева одрживог развоја кроз образовно-васпитне садржаје за предуниверзитетско образовање, са фокусом на циљ 4.7 Агенде 2030 кроз примену образовних и васпитних активности, обука (офлајн и онлајн) васпитача, наставника и ученика, објављивање електронских и штампаних садржаја и креирање иновативних метода.

Учесници конкурса могу бити удружења са седиштем на територији Републике Србије, односно добровољне и невладине недобитне организације, основане ради остваривања циљева и унапређивања образовања и васпитања.

Учесници конкурса пријаву и предлог/е програма подносе у року од 15 дана од дана објављивања јавног конкурса.

Пријава и предлог програма удружења – учесници конкурса достављају поштом препоручено са назнаком:

„Јавни конкурс за  доделу средстава за подстицање програма или недостајућег дела средстава за финансирање програма од јавног интереса значајних за образовање која реализују удружења у 2022. години”

Министарство  просвете, науке и технолошког развоја, Сектор за унапређивање људских и мањинских права у образовању

VIII спрат канцеларија број 26

Немањина 22-24, 11000 Београд

Пријаве се могу слати и електронском поштом са скенираном конкурсном документацијом на мејл адресу: konkursnvo2022@prosveta.gov.rs

ПРЕУЗМИТЕ:

 

Loading