ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Јавни позив за избор чланова за формирање радне групе

Министарство просвете, науке и технолошког развоја је покренуло иницијативу за ревидирање наставног плана и програма наставе информатике у основном и средњем образовању у циљу унапређивања квалитета наставе и јачања дигиталиних компетенција и информатичке писмености ученика. Национални просветни савет је подржао иницијативу и предложио да се кроз свебухватну стручну расправу у вези са уоченим проблемима у настави дође до целовитих, прихватљивих и квалитетних решења.

У складу са закључком Националног просветног савета, Министарство просвете, науке и технолошког развоја (у даљем тексту МПНТР) објављује: ЈАВНИ ПОЗИВ

Позив се упућује релевантним високошколским установама, средњим и основним школама, представницима привреде, као и стручним друштвима да предложе своје истакнуте појединце за чланство у радној групи. Као представнике школа очекујемо, у зависности од секције за коју се пријављују, наставнике разредне наставе, наставнике Техничког и информатичког образовања, наставнике Информатике и рачунарства у ОШ, наставнике Рачунарства и информатике у СШ.

Рок за пријаву је 17. април 2016. године.

Пријаве слати искључиво електронски на  имејл адресу ikt.skole@prosveta.gov.rs

Радна група ће радити искључиво коришћењем веб-апликација за комуникацију и сараднички рад. За рад у групи није предвиђена финансијска надокнада.

 


 

Преузмите текст Конкурса / Скениран текст

Преузмите формулар

 

 

Loading