ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Јавни позив за учешће наставника и стручних сарадника из основних и средњих школа у Републици Србији, сарадника и саветника из Министарства просвете и саветника из Завода за унапређивање образовања и васпитања на семинару у Међународној школи Јад Вашем у Израелу

Министарство просвете расписује Јавни позив за учешће наставника и стручних сарадника из основних и средњих школа у Републици Србији, сарадника и саветника из Министарства просвете и саветника из Завода за унапређивање образовања и васпитања на семинару у Међународној школи Јад Вашем, Држава Израел, у периоду 03-10. децембар 2023.

Циљ семинара је професионално оснаживање наставника, стручних сарадника и саветника путем предавања и радионица усмерених на антисемитизам, историју и традицију Јевреја и Холокауст, а ради унапређивања компетенција наставника за реализацију осетљивих тема из историје у процесу наставе и учења. Радни језик семинара је енглески језик и од кандидата се очекује да познају енглески језик. Министарство обезбеђује превод са енглеског језика на српски.

Рок за подношење пријава је 27. септембар 2023. године.

Пријава и конкурсна документација се достављају електронским путем на мејл адресу: kulturasecanja@prosveta.gov.rs.

ПРЕУЗМИТЕ:

Loading