ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Јавни позив за учешће у јавној расправи о Нацрту закона о дуалном моделу студија у високом образовању

Министарство просвете, науке и технолошког развоја позива све грађане као и стручну јавност да се упознају са текстом Нацрта закона о дуалном моделу студија у високом образовању (у даљем тексту Нацрт закона), као и да дају своје предлоге и сугестије.

                            Због техничких проблема није било могуће да се Нацрт закона о дуалном моделу студија објави на сајту од 22. марта како је одређено Програмом јавне расправе, због чега ће се примедбе и сугестије примати до 18. априла 2019. године.

                        Трибина о Нацрту закона биће одржана 1. априла 2019. године у 13.30 часова у Београду у Клубу народних посланика, 2. априла 2019. године у 13 часова у Ректорату Универзитета у Нишу и 11. априла 2019. године у 11 часова у Новом Саду на Пољопривредном факултету Универзитета у Новом Саду.

            Примедбе, предлози и сугестије достављају се Министарству просвете, науке и технолошког развоја, преко посебног обрасца који се може преузети на званичној интернет страници Министарства просвете, науке и технолошког развоја, на следећу    e-mail адресу: dualne.studije@prosveta.gov.rs, у субјекту e-mail поруке навести: „Нацрт закона о дуалном моделу студија у високом образовању”.

Loading