ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Јавни позив за учешће у јавној расправи о Нацрту Закона о професијама од посебног интереса за Републику Србију и условима за њихово обављање

Министарство просвете, науке и технолошког развоја позива све грађане као и стручну јавност да се упознају са текстом Нацрта закона о професијама од посебног интереса за Републику Србију и условима за њихово обављање, као и да дају своје предлоге и сугестије.

Јавна расправа спровешће се у периоду од 03. до 23. маја 2017. године.

Нацрта закона о професијама од посебног интереса за Републику Србију и условима за њихово обављање биће представљен на трибини која ће се одржати у Ректорату Универзитета у Београду, 9. маја 2017. године од 14 до 16 часова.

Нацрт закона о професијама од посебног интереса за Републику Србију и условима за њихово обављање приремила је осмочлана радна група коју су чинили представници Министарства правде, Националног савета за високо образовање, Универзитета у Новом Саду, Правног факултета Универзитета у Београду, Правног факултета Универзитета у Новом Саду и представници Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Примедбе, предлози и сугестије достављају се Министарству просвете, науке и технолошког развоја, преко посебног обрасца који се може преузети на званичној интернет страници Министарства просвете, науке и технолошког развоја, на e-mail адресу razvoj@prosveta.gov.rs. У субјекту e-mail поруке навести: „Нацрт закона о професијама”.

Саставни део овог јавног позива је Програм јавне расправе са текстом Нацрта закона о професијама од посебног интереса за Републику Србију и условима за њихово обављање, са образложењем, који је одредио Одбор за јавне службе Владе Србије.

 

НАЦРТ Закона, распоред Јавне расправе, формуларе – пронађите ОВДЕ

Loading