ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Јелени Парезановић уручено признање „PRO PR Globe Awards“ за допринос развоју струке односа са јавношћу

Посебној саветници министра просвете за комуникације Јелени Парезановић уручено је у Сарајеву признање међународне комисије „PRO PR Globe Awards“ за допринос развоју струке односа са јавношћу.

Почаствована сам што ме је жири ове године одабрао за добитника ове награде. Петнаест година рада у овој области за мене је невероватно искуство током којег сам упознала сјајне професионалце, посвећене, пуне емпатије, креативности и жеље за усавршавањем“, рекла је Јелена Парезановић, након доделе признања.

Додаје да је улога ПР-а у некој институцији да води рачуна да се правовременом, тачном и двосмерном комуникацијом утиче на унапређење друштва у којем живимо.

Програм награђивања појединаца који својим етичним радом и знањем доприносе бољој перцепцији и позиционирању професије односа са јавношћу на локалном, националном и глобалном нивоу кроз различите пројекте, препознао је Јеленин марљив рад, која је номинацију добила од стране представника чак 4 светска удружења.

PRO PR Globe Awards је програм награђивања појединаца који својим етичним радом и знањем доприносе бољој перцепцији и позиционирању професије односа с јавношћу на локалном, националном и глобалном нивоу кроз различите пројекте.

Овај програм награђивања утемељен је 2012. године поводом обележавања десете годишњице међународне PRO PR конференције. Програм награђивања намењен је првенствено појединцима, а не пројектима, а за њега се не уплаћују никакве финансијске накнаде.

Процес номинације траје 90 дана, а бивши добитници номинују будуће, у складу с правилником PRO PR Globe Awards.

Loading