ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Касаловић на 10. Конференцији студената економије

Државни секретар Зоран Касаловић отворио је 10. Конференцију студената економије на Економском факултету у Нишу, која студентима омогућава да размене искуства и кроз интерактивна предавања и радионице допуне знање стечено током студија.

Он је честитао Студентској асоцијацији „Нова“ и студентском парламенту Економског факултета у Нишу на организацији још једног оваквог скупа, највећег до сада,  који ће окупити око 500 студената.

„Министарство просвете је кроз различите пројекте подржавало Конференцију, нарочито по питању теме предузетништва, али и пружајући континуирану подршку студентима Економског факултета у Нишу у реализацији њихових ваннаставних активности“, рекао је он.

Како је додао, Министарство просвете настоји да увек подржи младе људе, пре свега студенте, када покажу иницијативу да ураде нешто корисно за своје колеге, академску заједницу и друштво у целини и на њиховом посвећеном раду смо им изузетно захвални.

„Србији су потребни млади образовани људи и чинимо све да образовање буде још доступније и квалитетније, да свако од вас има могућност да се лично и професионално развија. Желим да нагласим да ће Министарство просвете и у будућности подржавати сличне иницијативе младих.“, истакао Касаловић.

Он је уједно и Студентској организацији „Нова“ честитао 10 година постојања и рада.

Касаловићу је уручена и плакета за Министарство просвете, за изузетну сарадњу и доппринос развоју Студентске асоцијације „Нова“.

Loading