ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Конкурс поводом дечјег фестивала „Креативна чаролија“

Поводом смотре дечјег стваралаштва и 11. међународног фестивала „Креативна чаролија“, Удружење грађана „Креатива-креативно образовање“ из Бање Врујци, уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја, а сарадњи са Институтом за креативни развој младих из Словеније објављују наградни конкурс за дечји најбољи поетски и прозни рад, ликовни рад, позоришни комад и кратки филм, под називом „Све дечје стазе воде од игре до слободе“ .

На конкурсу , са својим радовима могу учествовати деца од 7 до 15 година из целог света, а рок за слање радова је 20. фебруар 2015. године. Сви радови треба да садрже пуну адресу аутора, име наставника, имејл школе, контакт телефон и имејл адресу наставника. (радови са непотпуним, нечитким подацима и без контакт телефона и имејл адресе, школе или наставника, неће се вредновати). Похваљени ученици биће благовремено обавештени и позвани да учествују на 11.Међународном фестивалу „Креативна чаролија“ који се одржава 17. и 18. априла 2015. године , када ће бити проглашени победници у свим категоријама.

Такође, УГ „Креатива-креативно образовање“ објављује и конкурс за наставнике за најкреативније радионице. као и за најбољи образовни филм на тему „Учење кроз игру“.

На конкурс се могу пријавити васпитачи, учитељи и наставници. Неопходно је обрадити тему путем једног или више интегративних наставних часова и упаковати тему у форму кратког филма у трајању до 7 минута, који може бити снимљен мобилним телефоном или камером. Обавезно је да са видео клипом буде комбинован текст, слика и звук коришћени у току образовно-васпитног рада, а дозвољено је коришћење сегмената музике, филма и текста других аутора уз навођење извора на крају филма. Учешће је појединачно или тимско са обавезним именовањем координатора заједничког рада. Рок за слање радова је 01. март 2015. године

Детаље конкурса за ученике можете погледати на ОВДЕ.

Детаље конкурса за наставнике можете погледти ОВДЕ.

Loading