ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Конкурс за консултанта за инклузивно образовање на пројекту „Унапређени равноправни приступ и завршавање предуниверзитетског образовања за децу којој је потребна додатна образовна подршка“

У оквиру реализације пројекта „Унапређени равноправни приступ и завршавање предуниверзитетског образовања за децу којој је потребна додатна образовна подршка“ отворен је конкурс за ангажовање квалификованог стручњака на место Консултанта за инклузивно образовање, који ће подржати изградњу капацитета, подизање нивоа свести и промовисање инклузивног образовања на локалним и на националном нивоу. Консултант се ангажује од марта 2022. године до фебруара 2023. године, са местом рада у Министарству просвете, науке и технолошког развоја, Одсек за људска и мањинска права у образовању.

Пројектом ће се успоставити додатни механизми подршке инклузивном образовању у Србији у сарадњи Министарства просвете, науке и технолошког развоја, УНИЦЕФ-а и Делегације Европске Уније кроз развој капацитета актера у процесу образовне и социјалне инклузије, набавку средстава асистивне технологије и успостављање рада три ресурсна центра који ће наставницима, деци и родитељима пружати подршку на локалном нивоу.

Конкурс за консултанта отворен је до 24.1.2022. године.

ПРЕУЗМИТЕ:

 

Loading