ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Конкурс за размену учесника на пројектима између Р. Србије и Мађарске за пројектни период 2017-2018. године

У циљу развијања сарадње и поспешивања мобилности између српских и мађарских научника и истраживача, Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије и Национална служба за истраживање, развој и иновације Мађарске, утврдили су Програм заједничког унапређења размене учесника на пројектима.

Циљ прогама је јачање научне сарадње двеју земаља кроз промоцију и подршку размене научних радника, нарочито младих научника, на заједничким научноистраживачким пројектима, у свим научноистраживачким областима природних и техничких наука.

На конкурс се могу пријавити носиоци научног истраживања, чије националне научно-истраживачке пројекте већ финансира Министарство просвете, науке и технолошког развоја, а који су уписани у Регистар акредитованих научноистраживачких организација Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Предлог пројекта мора испуњавати услове у складу са Законом о научноистраживачкој делатности као и утврђене критеријуме Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

ЦЕО ТЕКСТ КОНКУРСА, као и потребне обрасце, пронађите ОВДЕ

 

 

Loading