ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Консултативни састанак Министарства просвете са ОЦД

Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије, у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја, организује консултативни састанак са организацијама цивилног друштва на тему „Оквир за сарадњу између Министарства просвете, науке и технолошког развоја и организација цивилног друштва из области образовања, науке и истраживања“. Састанак ће се одржати у Београду са почетком у 11:00 часова, у Палати Србија, сала Београд (централни улаз), Булевар Михајла Пупина 2.

Циљ овог састанка је представљање досадашњих резултата и даљих планова Министарства просвете, науке и технолошког развоја и унапређење дијалога са организацијама цивилног друштва.

Позивају се организације цивилног друштва, које се активно баве питањима из области образовања, науке и истраживања, да узму активно учешће на овом консултативном састанку.

Пријаве за учешће на овом скупу потребно је доставити на е-адресу:vladimir.pasajlic@civilnodrustvo.gov.rs, најкасније до петка 22. априла 2016. године, до 13,00 часова. У пријави је неопходно навести име и презиме представника/це организације, назив организације и контакт податке (мејл адресу и телефон).

Позивно писмо

Програм рада

Loading