ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Листа вредновања и рангирања пријављених програма по Јавном конкурсу за доделу средстава за подстицање програма или недостајућег дела средстава за финансирање програма од јавног интереса значајних за преуниверзитетско образовање која реализују удружења у 2022. години

Конкурсна комисија за утврђивање листе вредновања и рангирања пријављених програма по Јавном конкурсу за доделу средстава за подстицање програма или недостајућег дела средстава за финансирање програма од јавног интереса значајних за преуниверзитетско образовање која реализују удружења у 2022. години, утврдила је Листу вредновања и рангирања пријављених програма по Јавном конкурсу за доделу средстава за подстицање програма или недостајућег дела средстава за финансирање програма од јавног интереса значајних за преуниверзитетско образовање која реализују удружења у 2022. години.

Учесници конкурса имају право приговора на Листу вредновања и рангирања пријављених програма по јавном конкурсу за доделу средстава за подстицање програма или недостајућег дела средстава за финансирање програма од јавног интереса значајних за предуниверзитетско образовање које реализују удружења у 2022. години, у року од осам дана од дана објављивања, на мајл адресу: konkursnvo2022@prosveta.gov.rs.

ПРЕУЗМИТЕ:

Loading