ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Конкурс за нова лица математике, ЦПН

Центар за промоцију науке (ЦПН), уочи припрема за наредни Мај месец математике расписао конкурс за креативне наставнике математике. Позив је упућен свим наставницима и професорима у школским и високошколским установама, као и наставницима у пензији  коjи имаjу добру праксу у својој настави и који кроз неформално образовање желе да јавности представе интересантне математичке методе, појмове или догађаје са својих часова.

Сви они наставници који кроз интерактивне радионице, jавне часове, научнопопуларна предавања, мултимедиjалне апликациjе или математичке игре популаришу математику, или  уколико имају неку нову идеју коју користе у настави могу се јавити на конкурс који траје до 20. априла 2016. године до 17 часова.

Детаљне информације као и формулар могу се наћи на ОВОМ линку 

Потребно је да заинтересовани у одговараjућем формату опишу предложени програм, начин презентовања и краћу биографиjу. Обавезно jе навести и школу, односно универзитет где наставник ради или jе радио.

Комисиjа Центра за промоциjу науке одабраће десет наjбољих програма на основу четири критериjума: квалитета предлога, иновативности, имплементациjе и креативности предлога и тих десет предлога, односно десет наставника и професора, постаће нова Лица математике.

Видимо се на новом М3 у маjу!

Loading