ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Милићевић пожелео успех свима који полажу завршни испит

Вршилац дужности министра просвете Ђорђе Милићевић пожелео је свим ученицима који су завршили осми разред основне школе много успеха на предстојећем завршном испиту – 21, 22. и 23. јуна, али и током даљег школовања.

Током ова три дана имаћете прилику да покажете  знања која сте  стекли током основног образовања, као и склоности ка одређеним професијама. Знање које будете показали на овом испиту биће довољна и сигурна основа за упис жељене средње школе. Kао што и сами знате,  одабир средње школе једна је од најважнијих и најлепших одлука у животу“, наводи се у писму које је Милићевић упутио свима који полажу завршни испит.

Он је поручио ученицима да тесту приступите без треме и да на сва питања одговарају пажљиво, након што добро промисле, јер имају довољно времена за то.

Важно је и да проверите одговоре пре него што предате тестове. Желим вам пуно успеха током даљег школовања и да будете истрајни у постизању најбољих образовних успеха“, додао је Милићевић.

Он је изразио захвалност наставницима, свим запосленима у школама, као и родитељима на сарадњи и подршци у  овом важном процесу.

Loading