ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Министарка Ђукић Дејановић отворила Међународну конференцију студената туризма и хотелијерства

Министарка просвете проф. др Славица Ђукић Дејановић отворила је данас јубиларну, 10. по реду, Међународну конференцију студената туризма и хотелијерства у Новом Саду.

Она је истакла да о  значају овог скупа говори и то што се одржава у исто време када и 54. Међународни сајам туризма у Новом Саду.

Посебно ме радује информација да ће овај јубиларни скуп окупити 800 учесника из различитих европских земаља и представља значајну прилику за размену искуства и знања из области у којима се школујете“, рекла је министарка.

Ова конференција је, како је истакла,  добра прилика да се студенти упознају са најактуелнијим трендовима и чују  излагања реномираних стручњака из области туризма, хотелијерства и маркетинга, али и приче о младим предузетницима и њиховим бизнисима.

Верујем да ћете сазнати много тога новог што ће вам помоћи у наставку школовања и будућој професији, као и да ћете бити подстакнути да се усавршавате не само кроз формално образовање, већ и кроз неформално образовање“, рекла је Ђукић Дејановић.

 

Loading