ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Наредне недеље радионица на тему припреме предлога пројеката за Horizon Europe Twinning позив, пријаве у току

Министарство просвете, науке и технолошког развоја, у оквиру пројекта „ЕУ Подршка Научно -технолошком парку Београд у пружању услуга иновативним компанијама“ организујe радионицу – Припрема предлога пројеката за Horizon Europe Twinning позив 

Циљ радионице је да учесницима пружи знања која су потребна за припрему twinning предлога пројеката научно-истраживачких институција.

Радионица се организује у хотелу Кристал (Интернационалних бригада 9, Београд), у понедељак, 13. децембра 2021. године са почетком од 10 часова.

Учесници радионице ће бити детаљно упознати са самим позивом Horizon Europe Twinning, а кроз радионицу ће стећи конкретна знања и вештине о начину припреме секција предлога пројеката које, између осталог, садрже: циљеве пројекта,  методолошки приступ, опис радних пакета, табелу ризика, опис конзорцијума пројекта, мере за експлоатацију и дисеминацију резултата пројекта, комуникационе активности на пројекту и друго.

Иако се радионица превасходно организује у циљу подршке припреми предлога пројеката по позиву HORIZON-WIDERA-2021-ACCESS-03-01:Twinning, за који је рок за аплицирање 18. јануар 2022. године, учесници ће знања стечена на овој радионици моћи да искористе и за друге позиве у оквиру Horizon Europe програма. Максимални износ појединачног пројекта по наведеном позиву износи од 0,8 до 1,5 милиона евра, са периодом имплементације до 3 године.

Уколико сте заинтересовани да учествујете на радионици, молимо вас да своју пријаву (формулар за регистрацију) пошаљете на: ibilic@kpmg.com закључно са петком, 10. децембром, до краја радног дана.

Пројекат „ЕУ Подршка Научно -технолошком парку Београд у пружању услуга иновативним компанијама“ подржава Европска унија у оквиру ИПА16.

ПРЕУЗМИТЕ:

Loading