ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Настава на програму РТС 2 и РТС 3

Од понедељка 23.03.2020. почиње приказивање наставе и на програму РТС 2. Сви наставни садржаји, у складу са програмом наставе, приказиваће се према претходно утврђеном распореду. Ученици од првог до седмог разреда имаће дневно по три часа, док ће ученици осмог разреда имати четири часа.

Настава за ученике првог циклуса основног образовања и васпитања (I-IV разреда) биће емитована на РТС 2 каналу, док ће се настава за ученике другог циклуса основног образовања и васпитања (V-VIII разреда) емитовати на каналу РТС 3.Настава као и до сада почиње у 8 часова.

За ученике средњих школа настава из општеобразовних предмета од понедељка 23.03.2020. године биће емиована на програму РТС 3. Сви наставни садржаји, у складу са програмом наставе,  приказиваће се према претходно утврђеном распореду ( rasporednastave.gov.rs ).

Ученици од првог до четвртог разреда средње школе имаће дневно по два часа,али и могућност да часове из општеобразовнх предмета и стручних предмета прате на веб страници mojaskola.rtsplaneta.rs. Настава почиње у 15.30 часова.

Подсећамо вас да је Министарство просвете, науке и технолошког развоја од уторка 17.03.2020. године организовало наставу учења на даљину за ученике основних школа у Републици Србији. Сви заинтересовани ученици, родитељи и наставници, наставу могу да прате свакодневно од 8 часова на РТС 3, односно поновљене садржаје на РТС Планети.

 

Loading