ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Одлуке о броју студената за упис у прву годину студијских програма основних академских студија, основних струковних студија, мастер академских студија и докторских академских студија за школску 2015/2016.годину

Влада Републике Србије је на седници, одржаној у понедељак, 1. јуна 2015. године, а на основу Закона о високом образовању и Закона о Влади донела одлуке о броју студената за упис у прву годину студијских програма основних академских студија, основних струковних студија, мастер академских студија и докторских академских студија, а који се финансирају из буџета за високошколске установе и за високе школе струковних студија, чији је оснивач Република Србија – за школску 2015./2016. годину.

Одлуку о броју студената за упис у прву годину студијских програма основних академских студија који се финансирају из буџета за високошколске установе чији је оснивач Република за школску 2015/2016. годину можете погледати OВДЕ  .

Одлуку о броју студената за упис у прву годину студијских програма основних струковних студија који се финансирају из буџета за високе школе струковних студија чији је оснивач Република за школску 2015/2016. годину можете погледати ОВДЕ .

Одлуку о броју студената за упис у прву годину студијских програма мастер академских студија који се финансирају из буџета за високошколске установе чији је оснивач република за школску 2015/2016. годину можете погледати ОВДЕ

Одлуку о броју студената за упис у прву годину студијских програма докторских академских студија који се финансирају из буџета за универзитете и факултете у њиховом саставу чији је оснивач Република Србија у школској 2015/2016. години можете погледати ОВДЕ .

Loading