ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Пети позив талентованим младим истраживачима – студентима докторских академских студија за укључивање у научноистраживачки рад у акредитованим НИО

Министарство просвете, науке и технолошког развоја позива талентоване младе истраживаче – студенте докторских академских студија за укључивање у научноистраживачки рад у акредитованим научноистраживачким организацијама чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина односно јединица локалне самоуправе као и Српска академија наука и уметности и институти чији је она оснивач.

На овај позив пријављују се млади истраживачи који имају титулу дипломирани-мастер и први пут уписану прву годину докторских академских студија за школску 2021/2022. годину на акредитованој високошколској установи у Републици Србији.

Кроз овај позив укључиће се до 300 младих истраживача, од ког броја ће се до 15 младих истраживача из области уметности укључити у акредитоване научноистраживачке организације из области уметности.

Пријава се врши електронски попуњавањем обрасца на страни http://doktorandi.prosveta.gov.rs/, а рок за подношење пријаве је 25. март 2022. године.

ПРЕУЗМИТЕ:

 

Loading