ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Почиње трећи циклус пројекта „Стварамо знање“

Компанија Телеком Србија покреће трећи циклус пројекта „Стварамо знање“ у оквиру кога је, током протекле две године, опремљено 40 информатичких кабинета у 40 основних школа широм Србије. Пројекат којим компанија улаже у образовање и даје подршку основцима да унапреде своје знање, спроводи се под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја које је дало предлог школа за које ће грађани моћи да гласају путем званичне Фејсбук странице МТС Твој свет на линку http://bit.ly/StvaramoZnanjeTelekomSrbija.

Од укупно 40 предложених, 20 школа са највећим бројем гласова добиће као награду средства за опремање рачунарских кабинета савременом информатичком опремом. 

Како би основци у свим крајевима Србије подједнако имали приступ новој рачунарској опреми и савременом начину извођења наставе, школе су подељене у четири географске области. Из сваке од њих, на крају гласања, по 5 школа са највећим бројем гласова добија рачунарски кабинет.

Гласање је почело 27. маја у 12 часова  и трајаће до 5. јуна у подне, након чега ће бити проглашене школе које су победиле у овој акцији. Компанија Телеком Србија позива све кориснике друштвене мреже Фејсбук да посете званичну МТС страницу и својим гласовима утичу на одабир школа којима ће бити опремљени информатички кабинети.

Пројекат „Стварамо знање“ реализује се у оквиру кровног програма „Покрећемо покретаче“ који је Телеком Србија покренуо у циљу оснаживања институција и појединаца да у свом окружењу покрећу позитивне промене и мотивишу друге да крену тим путем. За програм „Покрећемо покретаче“ и посвећеност принципима друштвене одговорности компанија Телеком Србија награђена је једном од најзначајнијих награда за друштвено одговорно пословање коју додељује Привредна комора Србије.

Loading