ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Позив основним школама – догађај „Сајбер буквар“

ПОЗИВ ОСНОВНИМ ШКОЛАМА СА ПОДРУЧЈА ГРАДА БЕОГРАДА КОЈЕ УЧЕСТВУЈУ У ПРОГРАМУ „ШКОЛА БЕЗ НАСИЉА“ НА ПРЕДСТАВУ „САЈБЕР БУКВАР“

15. марта 2016. године у 12 сати, у Сава центру Теленор фондација организује догађај „Сајбер буквар“у Сава центру за 63 београдске школе које учествују у програму УНИЦЕФ-а и Министарства просвете, науке и технолошког развоја „Школа без насиља“. Догађај траје око сат времена и осмишљен је тако да ученици петог и шестог разреда на интересантан начин, кроз представу у којој учествују познате личности, пренесе поруке о опасностима којима су ученици изложени на интернету препознавању и откривању дигиталног насиља, као активности за ученике које се реализују у оквиру вршњачке компоненте програма „Школа без насиља“.

Школе ће детаљније информације о броју обезбеђених карата по школи и осталим елементима за планирање догађаја добити до 7. марта 2016. преко школске управа Београд. Теленор фондација организује превоз ученика од школе до Сава центра и назад за све школе осим за две школе које могу да доведу своје ученике и пешке до школе (школа Јован Дучић и Лаза Костић на Новом Београду).  

 

Loading