ЋИРИЛИЦА | LATINICA

ПОЗИВ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ИНОВАТИВНИХ РЕШЕЊА ЗА СУЗБИЈАЊЕ ЕФЕКАТА ПАНДЕМИЈЕ COVID-19

У складу са новонасталом ситуацијом и мерама Владе Републике Србије, Фонд за иновациону делатност позива мала и средња предузећа да предложе пројекте за решавање проблема и вези са здрављем и добробити становништва, а који су изазвани пандемијом Covid-19 да се пријаве за финансијску подршку.  

Подршка је намењена микро, малим и средњим предузећима регистрованим у Србији, а износ подршке по појединачном пројекту износи до 6 милиона динара. На јавни позив могу се пријавити предузећа са већ развијеним прототипима, производима, услугама и технологијама, а који могу бити скалирани у кратком временском периоду и постати доступни за примену. Овај позив је намењен решавању проблема из области јавног здравља, комуникације, детекције и заштите, социјалних медија, ланаца снабдевања, финансија и слично, док развој лекова и вакцина нису предмет овог јавног позива.

Јавни позив је континуирано отворен и пријаве ће бити процењене по њиховом пријему.

Пријаве се подносе путем е-маила на адресу: covid19-stop@inovacionifond.rs

Додатне информације о позиву, као и формулар за пријаву, сви заинтересовани могу наћи на интерент презентацији Фонда за иновациону делатност.

Loading