ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Позив за учешће на радионицaмa посвећеним унапређењу процеса трансфера технологије

У оквиру пројекта „ЕУ подршка Научно-технолошком парку Београд у пружању услуга иновативним компанијама“, који финансира Европска унија у оквиру Инструмента за претприступну помоћ – ИПА 2016, организује се серија од четири радионице које имају за циљ да учесницима пруже теоретска и практична знања како би се све заинтересоване стране укључиле у процес трансфера технологије. Додатно, ове радионице имају за циљ и да се подстакне и усмерава сарадња и дијалог у овој облати, развој иновација, трансформација знања и истраживања у производе и услуге, доносећи тако унапређењу трансфера технологије у Србији и њеном даљем привредном расту.
Четири радионице биће организоване 22, 23, 29. и 30. марта 2022. године, у хотелу „Амстердам“, Југ Богданова 10, Београд.

Права и друга радионица (22. и 23. март 2022. године) намењене су запосленима на институтима, факултетима, центрима за трансфер технологије и истраживачким центрима који желе да се упознају и стекну прва знања о концептима и процесима везаним за иновације, истраживање и развој и трансфер технологије.

Трећа и четврта радионица (29. и 30. март 2022. године) намењене су запосленима на институтима, факултетима, центрима за трансфер технологије, истраживачким и иновационим центрима, као и стартап и спиноф компанијама, који о поменутим областима желе да стекну додатна знања и да на основу свог искуства помогну да се овај процес унапреди у Србији.

Уколико сте заинтересовани да учествујете на радионицама и на тај начин допринесете да учинимо систем бољим и ефикаснијим, молимо вас да пријаву (у прилогу) за две особе из ваше институције пошаљете на office@stp-support.rs .

ПРЕУЗМИТЕ:

 

Loading