ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Прелиминарна ранг листа кандидата за стипендије студентима који се образују за недостајућа занимања

Министарство просвете, науке и технолошког развоја објавило је прелиминарну ранг листу кандидата за стипендије намењене студентима који се образују за обављање недостајућих занимања од нарочитог значаја.

Стипендија се односи на школску 2021/2022. годину.

Рок за приговоре на Прелиминарну ранг листу је 19. марта 2022. године, а приговори се шаљу Министарству просвете, науке и технолошког развоја препорученом поштом или непоседно преко писарнице.

Адреса за слање приговора је: Министарство провете, науке и технолошког развоја – Група за ученичке и студентске кредите и стипендије, са напоменом – “Конкурс за доделу студентских стипендија студентима високошколских установа у Републици Србији који се образују за обављање недостајућих занимања од нарочитог значаја за школску 2021/22. годину”, Немањина 22-26, 11000 Београд.

Након истека рока намењеног за приговоре, Министарство просвете, науке и технолошког развоја ће утврдити коначну ранг листу о додели стипендија за студенте високошколских установа у Републици Србији који се образују за обављање недостајућих занимања од нарочитог значаја.

 

Прелиминарна ранг листа кандидата који испуњавају услове за доделу студентских стипендија студентима високошколских установа у Републици Србији који се образују за обављање недостајућих занимања од нарочитог значаја за школску 2021/22. годину

 

1Душица Крунић
2Милан Ивковић
3Невена Крстић
4Стефан Секулић
5Анђела Вучићевић

 

 

 

Loading