ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Пријава за приступ онлајн подршци за реализацију нових наставних програма

Од 1. септембра 2016. биће у примени нови наставни програми изборних предмета „Од играчке до рачунара“ и „Информатика и рачунарство“  у основној школи и „Рачунарство и информатика“ у гимназији и средњим стручним школама за профиле који овај предмет изучавају само у првом разреду 2 часа недељно. У циљу размене искустава, наставних материјала и литературе, примера добре праксе, савета стручњака и креатора нових наставних програма, биће организована подршка на мудл-платформи МПНТР-а: http://moodle.prosveta.gov.rs/

За учешће у раду ове групе неопходан је упис на курс „Подршка у примени нових наставних програма“.

Наставници који из ранијег периода већ имају налог на сајту  http://moodle.prosveta.gov.rs/ биће уписани када на адресу mudlpodrska@prosveta.gov.rs пошаљу захтев за приступ са мејл адресе под којом су пријављени на овом сајту, а у којем ће навести своје корисничко име и захтев за упис на курс подршке.

Наставници који нису до сада имали налог биће уписани убрзо након што попуне пријаву за приступ онлајн подршци за реализацију нових наставних програма предмета „Од играчке до рачунара“ и „Информатика и рачунарство“  у основној школи и „Рачунарство и информатика“ у гимназији и средњим стручним школама.

Loading