ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Пријаве за учешће на 61. Сајму технике под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја

 

Међународни сајам технике и техничких достигнућа се одржава од 1937. године и значајан је посредник на тржишту, што може бити драгоцено за домаће истраживачке и иновационе пројекте. Овогодишњи сајам се организује од 15 до 19 маја у халама Београдског сајма, под слоганом  „Темпо будућности”.

Министарство просвете, науке и технолошког развоја је овогодишњим учешћем омогући ће представљање институција које је финансирало кроз пројекте технолошког развоја, основних и интердисциплинарних истраживања у претходном пројектном циклусу. Као и претходних година , за изабране излагаче обезбеђени су услови за учешће на сајму што подразумева штанд одговарајуће квадратуре са основном опремом. У периоду трајања сајма, Министарство организује и одређени број догађаја , промоција и презентација.

Позивамо заинтересоване излагаче да се пријаве за учешће на овогодишњем, 61. по реду,  Међународном сајму технике и техничких достигнућа.

 

Право учешћа под покровитељством Министарства имају научноистраживачке и иновационе организације које су финансиране од стране Министарства. Заинтересовани треба да попуне електронски образац на адреси https://goo.gl/AcyGWF.

 

Kрајњи рок за пријаву је 24. априлa до 12 часова.

 

Додатна питања могу се упутити на адресу sajamtehnike@cpn.rs.

 

Loading