ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Пријавите се за учешће на конференцији ,,Нове технологије у образовању 2017“ (рок: 21. октобар)

Међународна конференција и сајам „Нове технологије у образовању“ организује се са циљем унапређења квалитета образовања у овом делу света кроз употребу информационо-комуникационих технологија (ИКТ). Догађај ће се одржати у Белекспоцентру и просторијама хотела „Holiday Inn“ у Београду, од 9. до 11. фебруара 2017. године.

Конференција и сајам „Нове технологије у образовању“ окупљају неке од најбољих предавача из области употребе ИКТ на различитим нивоима образовања што овај догађај из године у годину чини квалитетнијим.

Уколико сте запослени у образовању, ИТ или сектору људских ресурса, позивамо вас да своје идеје из области коришћења информационо-комуникационих технологија представите на конференцији „Нове технологије у образовању 2017” и поделите своје примере добре праксе у употреби ИКТ са колегама.

Конкурс за предаваче ће бити отворен до 21. октобра 2016. године. Пријавите се попуњавањем пријаве за предаваче.

Такође, можете преузети документ у ком се налазе предлози тема и смернице за предаваче.

Посетиоци ће у оквиру конференцијског дела програма имати прилику да чују презентације о употреби ИКТ у:

  • предшколском образовању
  • основном  и средњем образовању
  • високом образовању
  • инклузивном образовању
  • лидерству у школама
  • развоју менаџмента људских ресурса.

Уколико желите да посетите овај догађај и сазнате више о употреби ИКТ у образовању, молимо вас да попуните овај пријавни формулар.

Пријава за ђаке, који нису пунолетни, могућа је попуњавањем групне пријаве, али је потребно и да одштампате документ о заштити деце који сваки ђак млађи од 18 година мора да преда приликом регистрације на самом догађају. Овај документ мора бити потписан од стране једног родитеља или законског старатеља.

Пријава за посетиоце је отворена до 20. јануара 2017. године.

Конференција је акредитована од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја и носиће укупно три бода, тј. један бод стручног усавршавања по дану.

“Нове технологије у образовању” организује British Council у сарадњи са Британском амбасадом у Београду, Тимом за социјално укључивање и смањење сиромаштва Владе Републике Србије, Министарством просвете, науке и технолошког развоја, Министарством трговине, туризма и телекомуникација, Центром за промоцију науке, Привредном комором Србије, компанијом Skills и другим партнерима.

Више информација о конференцији потражите на адреси www.britishcouncil.rs/new-technologies

Loading