ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Продужен рок за пријављивање на конкурс „Покренимо нашу децу“

Рок за слање пријава на конкурс „Покренимо нашу децу“, на којем школе у Србији могу да освоје пакете реквизита за физичку активност, као и вредна наградна путовања за ученике и учитеље, продужен је до 18. новембра 2019. године.

Конкурс „Покренимо нашу децу“ организује се у оквиру истоименог програма којим „Аква вива“, бренд компаније Књаз Милош и Министарство просвете, науке и технолошког развоја, уводе додатну свакодневну петнаестоминутну физичку активност у основне школе у Србији.

Циљ програма је промоција здравља и физичке активности, а у сврху превенције и корекције деформитета изазваних неактивним начином живота деце.

Аква вива је и ове године припремила пакете реквизита за физичку активност за 36 одељења у Србији. Три првопласирана одељења, осим пакета подстицајних реквизита за вежбање, освојиће и седмодневну рекреативну наставу, дводневни и једнодневни излет за све ученике одељења, као и ваучере за путовања за учитеље.

За пријаву учешћа на конкурсу потребно да учитељи пошаљу попуњен формулар на konkursponade@gmail.com.

 Заинтересовани учитељи пријавни формулар могу да преузму са сајта бренда Аква вива, где су детаљно описане и пропозиције конкурса.

Loading