ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Продужени рокови за подношење предлога пројеката – Програм ПРИЗМА и Зелени програм сарадње науке и привреде

Министарство просвете, науке и технолошког развоја континуирано ослушкује потребе научне заједнице и подржава истраживаче. Обавештавамо све заинтересоване   да је Фoнд за науку Републике Србије  продужио рокове за подношење пријаве Предлога пројеката у оквиру Програма ПРИЗМА и Зеленог програма сарадње науке и привреде.

Нови рок за подношење пријаве предлога пројеката на Јавни позив за Програм ПРИЗМА је 14. октобар 2022. године, до 15 часова, по средњеевропском времену.

Нови рок за подношење пријаве предлога пројеката на Јавни позив за Зелени програм сарадње науке и привреде је 11. октобар 2022. године, до 15 часова, по средњеевропском времену.

Као и до сада, Фонд за науку ће до затварања Јавних позива наставити да пружа подршку истраживачима кроз редовну организацију онлајн Отворених врата, на којима ће сви заинтересовани моћи да се информишу о условима пријаве предлога пројеката, као и кроз комуникацију путем имејла.

Подсећамо истраживаче да сва питања која су у вези са Програмом ПРИЗМА и Зеленим програмом сарадње науке и привреде могу послати на имејл адресе: prizma@fondzanauku.gov.rs и zeleni@fondzanauku.gov.rs.

Loading