ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Резултати Koнкурса за суфинансирање научне и технолошке сарадње између Републике Србије и СР Немачке

Резултати Koнкурса за суфинансирање научне и технолошке сарадње између Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије и Немачке службе за академску размену – ДААД за период 01. јануар 2017 – 31. децембар 2018. године.

Научно-технолошка сарадња Републике Србије и СР Немачке одвија се на основу „Програма заједничког унапређења размене учесника на пројектима“, потписаног 19. априла 2013. године између Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије и Немачке службе за академску размену –ДААД (Deutscher Akademischer Austauschdienst –DAAD).

Полазећи од потребе да се настави и унапреди научна и технолошка сарадња уз поштовање заједничких и уважавање националних интереса две државе, након разматрања административно коректних предлога пројеката у складу са приоритетима дефинисаним у тексту Конкурса и на основу спроведених процедура оцене пројеката у обе државе, усвојена је листа за финансирање 10 пројеката (од укупно 26 предложених који су испуњавали услове Конкурса) у двогодишњем периоду, са почетком реализације од 01. јануара 2017. године.

Листа одобрених пројеката за 2017/2018. годину

Више информација о конкурсу пронађите ОВДЕ

Loading