ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Ружић изразио захвалност свим учесницима у процесу завршног испита 

Први потпредседник Владе и министар просвете, науке и технолошког развоја Бранко Ружић захвалио је и честитао свима који су учествовали у организацији и реализацији завршног испита, који је протекао без проблема.

 Успели смо заједничким снагама и с истим циљем да обезбедимо свима који су полагали фер и једнаке услове, безбедност и потребну подршку. Искрено се надам да ћемо, без обзира на нашу прилагодљивост и сналажљивост, наредне завршне испите и друге важне активности, пролазити уз далеко мање стреса и у лакшим околностима, рекао је Ружић.

Он је истакао да је заиста поносан јер су сви који су учествовали у организацији и реализацији професионално и посвећено приступили процесу завршног испита.

Мало је рећи хвала сваком од вас, за ово што смо постигли ових дана. Упркос изазовима које су нас задесили ове године због дојава о бомбама у школама, а прошле са вирусом ковид, увек покажемо колико смо прилагодљив, спреман, храбар систем, окренут ученицима, којима треба да омогућимо да образујући се постану добри људи, навео је он.

Министар Ружић писмо захвалности упутио је: члановима Републичке уписне комисије и Подкомсије за спровођење завршног испита, начелницима школских управа, председнику Окружне уписне комисије, директору школе, супервизору завршног испита, дежурном наставнику, наставницима који су прегледали тестове прегледачу, просветним саветницима,  саветницима-спољним сарадницима, републичким и градским инспекторима,  координаторима и ангажованима у скенинг центрима, ненаставном особљу, запосленима у Министарству унутрашњих послова, запосленима у ЈП „Пошта Србије“,  запосленима у Канцеларији за информационе технологије и еУправу, запосленима у Институту за јавно здравље „Милан Јовановић- Батут“,   ангажованима на Факултету организационих наука, запосленима у Заводу за вредновање квалитета образовања и васпитања, запосленима у Заводу за унапређивању образовања и васпитања и најближим сарадницима у Министарству просвете, науке и технолошког развоја.

 

 

 

 

Loading