ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Ружић на обележавању славе Свети Сава у ОШ Бановић Страхиња

Први потпредседник Владе Србије и министар просвете, науке и технолошког развоја Бранко Ружић присуствовао је данас oбележавању славе Свети Сава и уручењу донације певача Саше Матића Основној школи Бановић Страхиња.

Министар је свим ученицима и запосленима у школи честитао Светог Саву – школску славу и захвалио Саши Матићу на донацији и истакао да ће она бити од великог значаја и за ученике и за наставнике у овој школи.

Веома је важно да имамо овако друштвено одговорне појединце, који својим примером показују спремност да помогну нашем образовном систему, а Саша то већ ради годинама уназад“, рекао је министар Ружић.

Ружић је додао да је заједнички циљ свих нас је да радимо на обезбеђивању квалитетних услова за рад и учење, и зато ће Министарство просвете, науке и технолошког развоја увек подржати овакве акције, који помажу да школе буду боља места за учење и одрастање.

Сматрам да удруженим снагама увек можемо да постигнемо више“, поручио је министар.

Певач Саша Матић је данас на Савиндан био домаћин школе „Бановић Страхиња“ и том приликом уручио школи донацију – клима уређаје, али и опрему за музички кабинет…

Loading