ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Ружић: Резултати видљиви на сајту, нови рок за приговор до сутра до 13.00

Портал www.mojasrednjaskola.gov.rs је коначно прорадио. По налогу првог потпредседника владе и министра просвете, науке и технолошког развоја Бранка Ружића, тим Канцеларије за информационе технологије и еУправу заједно са компанијом „ЕОН“, ангажованој од стране Канцеларије, утврдили су квар на систему и отклонили га.

Позивамо родитеље, који до сада нису то учинили у самим школама, да погледају резултате завршних испита на порталу и уколико имају приговоре на исте да их упуте електронским путем или пак одласком у школу.

Због непријатности која је изазвана овим, министар још једном упућује извињење свим ученицима и родитељима и најављује продужење рока за подношење приговора до сутра, понедељак, 13.00 часова.

У СВИМ ШКОЛАМА РОДИТЕЉИ МОГУ ЛИЧНО ПОДНЕТИ ПРИГОВОР ДАНАС, У НЕДЕЉУ 27.6. ДО 18 ЧАСОВА, ОДНОСНО СУТРА, У ПОНЕДЕЉАК ОД 8.00 ДО 13.00 ЧАСОВА. НА ПОРТАЛУ ЋЕ БИТИ ОМОГУЋЕН ПРИГОВОР ЕЛЕКТРОНСКИМ ПУТЕМ У БИЛО КОМ ТЕРМИНУ ДО СУТРА ДО 13 ЧАСОВА.

Ружић истиче наду да су сви ученици задовољни постигнутим резултатима, честита свима на успеху и жели да свако упише жељену школу.

 

 

 

Loading