ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Ружић захвалио свима који су учествовали у реализацији завршног испита

Први потпредседник Владе и министар просвете, науке и технолошког развоја Бранко Ружић, упутио је данас писмо захвалности свима који су учествовали у организацији и реализацији завршног испита.

Заиста сам поносан како сте професионално и посвећено приступили процесу завршног испита и одрадили без већих пропуста, а да не помињем важност да ове године, први пут после дуго времена, нисмо имали веће злоупотребе и цурења информација. Успели смо заједничким снагама и с истим циљем да обезбедимо свима који су полагали фер и једнаке услове, безбедност и потребну подршку“, истакао је Ружић.

Он је навео да  без обзира на огроман успех и из овогодишњих завршних испита можемо да научимо неке лекције.

Будите слободни да ово искуство претворите и у сугестије које можемо заједно да размотримо и да следеће године будемо још бољи. Још једном вам се свима захваљујем и желим вам лично здравље и заслужен одмор“, наводи се у писму.

Министар Ружић писмо захвалности упутио је: члановима Републичке уписне комисије и Поткомсије за спровођење завршног испита, начелницима школских управа, председнику окружне уписне комисије, директору школе, супервизору завршног испита, дежурном наставнику, прегледачу, просветним саветницима,  саветницима-спољним сарадницима, републичким и градским инспекторима,  координаторима и ангажованима у скенинг центру, ненаставном особљу, министру и запосленима у Министарству унутрашњих послова, директору и запосленима у ЈП „Пошта Србије“, директору и запосленима у Канцеларији за информационе технологије и еУправу, декану и ангажованима на Факултету организационих наука, директору и запосленима у Заводу за вредновање квалитета образовања и васпитања, директору и запосленима у Заводу за унапређивању образовања и васпитања, председници Владе и сарадницима у Кабинету и најближим сарадницима у Министарству просвете, науке и технолошког развоја.

 

 

Loading