ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Сајам и конференција Нове технологије у образовању

Друга конференција и сајам „Нове технологије у образовању“, одржава се 27. и 28. фебруара 2015. године у Белекспоцентру, у хотелу ,,Holiday Inn Beograd” (Улица Шпанских бораца број 74, Нови Београд).

Циљ конференције је унапређивање квалитета образовања кроз подизање свести о значају употребе информационо-комуникационих технологија у образовању, пружање могућности за стручно усавршавање и повезивање са потенцијалним партнерима из Србије и иностранства. Главне теме догађаја су примери добре праксе у коришћењу нових технологија у образовању у основним и средњим школама, у високом образовању, као и у инклузивном образовању.

Конференцију заједнички организују Британски савет, Амбасада Уједињеног Краљевства Велике Британије и Северне Ирске, Министарство трговине, туризма и телекомуникација, Министарство просвете, науке и технолошког развоја, Тим за социјално укључивање и смањење сиромаштва Владе Републике Србије и Привредна комора Србије.

Партнери конференције су такође и компаније Samsung, Pearson, Microsoft, IBM, Comtrade, Hewlett-Packard, Intel, Lanaco, Oracle, Steljes, као и Мацола иLink group. На догађају ће учествовати више од 40 компанија из Србије, Велике Британије и региона, које ће представити своје образовне ИКТ производе у оквиру сајамског програма.

Учешће на конференцији је бесплатно, а предавања ће бити на српском или енглеском језику са обезбеђеним симултаним преводом.

Пријавy за догађај је отворена до 22. фебруара 2015. године. Више информација о конференцији можете наћи у ПОЗИВНОМ ПИСМУ и на ОВОЈ страници.

Loading