ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Сектору за технолошки развој, трансфер технологија и иновациони систем Министарства додељена плакета Архимед Војнотехничког института

Војнотехнички институт из Београда доделио је признање Архимед за пружен изузетан допринос у остваривању циљева и задатака овог института Сектору за технолошки развој, трансфер технологија и иновациони систем Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Признање је додељено поводом Дана Војнотехничког института на предлог Научног већа овог института, а плакету је помоћнику министра др Саши Лазовићу уручио директор ове реномиране установе и пуковник др Бојан Павковић.

Помоћник министра за технолошки развој, трансфер технологија и иновациони систем др Саша Лазовић изразио је захвалност директору и представницима Војнотехничког института због препознатих настојања Министарства у подржавању развоја наших научно-истраживачких организација.

Током пригодне свечаности, представници Војнотехничког института и Министарства разговарали су о могућностима за унапређење сарадње и потенцијалима јачања науке и технолошког развоја.

Војнотехнички институт је највећа војна научно-истраживачка установа у Србији, акредитована од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја као научно-истраживачка институција Републике Србије.

Loading