ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Споразум Министарства просвете и компаније Бамби

Министарство просвете Републике Србије и компанија Бамби потписали су споразум, којим ће више од 64. 000 првака добити Плазма пакетиће. Већ првог септембра Плазма пакетићи дочекаће нове школарце, а овим симболичним гестом компанија Бамби ће им пожелети добродошлицу у школске клупе.

Плазма пакетићи намењени првацима припремљени су са жељом да се први сусрет са школским клупама дочека са радошћу и узбуђењем, а први дан школе учини опуштенијим и раздраганијим. На овај начин Министарство просвете и компанија Бамби пожелели су малишанима успешан почетак важног животног поглавља.

Министарка просвете проф. др Славица Ђукић Дејановић изразила је захвалност компанији Бамби на сарадњи и организовању ове акције. „Овај гест друштвено одговорне компаније Бамби јасно показује подршку деци и родитељима у важном и великом животном догађају, а то је полазак у школу. Истовремено, то је и подршка школама које организују дочек првака и на овај начин ћемо сви заједно да им улепшамо први дан школе“, рекла је Ђукић Дејановић.

Генерални директор компаније Бамби, Драган Стајковић истакао је да Плазма пакетићи нису само производи у којима ће уживати прваци, већ поклон пун љубави који жели да им поручи да је важно бити пријатељ, другар, делити радост и сањати велике снове. „Узбуђење првог септембра је незаборавно искуство, а ми желимо да га за мале школарце учинимо још посебнијим. Kао компанија која има дубоко поштовање према заједници у којој послује, овом иницијативом желели смо да покажемо да верујемо у генерације које долазе и подржавамо сваки њихов корак како би израсли пре свега у добре људе, а затим и у професионалце у свом послу“, рекао је Драган Стајковић.

Kомпанија Бамби више од пола века настоји да буде део срећног детињства доносећи радост и тренутке који се памте. Поклон пакети који ће дочекати најмлађе основце само су још један пример жеље да Бамби буде део срећног одрастања и подршка првацима у најважнијим животним тренуцима.

Loading