ЋИРИЛИЦА | LATINICA

ТРЕЋИ П О З И В талентованим младим истраживачима – студентима докторских академских студија за укључивање у научноистраживачки рад у акредитованим научноистраживачким организацијама

Министарство просвете, науке и технолошког развоја ПОЗИВА талентованe младе истраживаче-студенте докторских академских студија за укључивање у научноистраживачки рад у акредитованим научноистраживачким организацијама.

Кроз овај позив укључиће се до 100 младих истраживача.

На овај позив пријављују се млади истраживачи који имају титулу дипломирани-мастер и први пут уписану прву годину докторских академских студија за школску 2019/2020. годину на акредитованој високошколској установи у Републици Србији.

Текст Позива са обрасцем Пријаве преузимају се на сајту Министарства: www.prosveta.gov.rs, у којима су наведени услови учешћа, начин пријаве, као и потребна документација.

Рок за подношење пријаве је 20. новембар 2019. године

ВАЖНО обавештење – Кориговане прелиминарне листе:

– Обавештавамо вас да је приликом израчунавања просечне оцене за рангирање талентованих младих истраживача – студената докторских студија дошло до софтверске грешке, због чега у појединим случајевима није тачно израчуната просечна оцена, према наведеној формули. Овом приликом се захваљујемо младим колегама који су нам указали на грешку и објављујемо листе са новим обрачуном:


Loading