ЋИРИЛИЦА | LATINICA

У Основној школи „Драгиша Луковић Шпанац“ у Крагујевцу отворена обновљена фискултурна сала

У оквиру друштвено одговорног пројекта „Визија здраве будућности“ Основна школа „Драгиша Луковић Шпанац“ у Крагујевцу  добила је  обновљену фискултурну салу.

На свечаном отварању говорили су саветник министра просвете Милош Ковачевић, члан градског већа за образовање Недељко Манојловић, директорка О.Ш. „Драгиша Луковић Шпанац“ Невена Милановић, као и директорка маркетинга компаније Спорт вижн Ања Дмитровић.

Пројекат компаније Спорт вижн (Sport vision) покренут је са идејом да се ученицима школа у Србији омогући сигурно и неометано спровођење физичких активности и младима у развоју обезбеде квалитетне и опремљене сале за физичко.

Саветник министра просвете Милош Ковачевић изразио је задовољство што у Србији постоје друштвено одговорне компаније попут ове које помажу у обнови инфраструктуре кроз овакве пројекте.

Захваљујући томе ђаци од данас могу вежбати у много бољим условима. Желим вам да уживате у новој сали, да се редовно бавите спортом, да кроз физичке активности научите о здравим животним навикама и правим вредностима, рекао је Ковачевић.

Директорка маркетинга компаније Спорт вижн Ања Дмитровић рекла је да је та компанија поносна на четири обновљене сале, које данас користи преко 3.000 ученика у основним школама у Београду, Шапцу, Ваљеву и у Крагујевцу.

Loading